NHHI Fitness
Velkommen til opptak med NHHI Fitness!

NHHI Fitness er et lavterskeltilbud til alle gutter som liker styrketrening. Vi har ingen krav til ferdigheter eller nivå, noe som gjenspeiles i at Fitness er en treningsgruppe som innehar bred og diversifisert treningskompetanse i ulike former av styrketrening. Enten du liker å drive med crossfit, calisthenics, styrkeløft eller tradisjonell kroppsbygging vil Fitness passe deg.

Formålet med gruppen er å fungere som et samlingspunkt for deg som trener på treningssenter. Dette kan være deg som gjerne er lei av idretten du har spilt siden du var 5, eller deg som ble nødt å legge fotballskoene på hyllen etter flere år med kneskader.

Vi holder 1 fast trening i uken, hvor vi har fokus på variert og god trening. Vi er heller ikke fremmede for å nyte en kald øl i solen (les: regnet) eller andre sosiale sammenkomster som forbrødringer o.l.

Årets opptak vil avholdes onsdag 1. september (01.09), med oppmøte ved bunnen av fløibanen kl. 1730. På opptaket går vi opp til tufteparken på toppen av Fløyen. Her vil vi ha diverse tester i form av lett styrke, samtidig som det blir gjennomført intervju. Resultatene på testene vil ikke være gjeldene for opptak. Vi er på jakt etter motiverte og treningsglade gutter - uavhengig av ferdighetsnivå.

Dersom du har noen spørsmål vil vi være tilgjengelige på Stemmemyren 24. august, og på instagram og facebook @nhhifitness. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte vår leder William Quist på telefon 46840278.

Vi gleder oss til et nytt og spennende år med god trening!

Opptaksdata

Deadline:
EXPIRED
Kontakt: fitness@nhhi.no